Digital Strategi og Tag Management Systems

Målestrategi og digital modenhet er et emne som kommer opp stadig oftere når vi bistår våre kunder med webanalyse. De digitale løsningene blir stadig mer komplekse, med dynamikk og flere applikasjoner, samtidig som investeringene i de digitale kanalene inkludert markedsføring øker. Ofte kan det ta lang tid å få inn viktige målescript. Det blir mer vanlig med flere script, mange tagger og målepunkter. En løsning som stadig flere nå vurderer er TMS (Tag Management Systems).

Arena Data har levert Webtrends for webanalyse i Norge siden den digitale kanalen var i sin ungdom på 90-tallet. Vi har sett løsninger komme og gå. Tag Management er et nødvendig supplement til digitale kanaler dersom man ønsker å opprettholde kvalitet og dynamikk i sin målestrategi. Det har vært levert TMS i ulike løsninger i noen år nå i de store markedene som USA og Storbritannia. Etter hvert har TMS blitt mer vanlig, og vi har tatt en strategisk vurdering av aktuelle løsninger.

Tealium iQ Tag Management Solution

Tealium iQ Tag Management System fra Arena Data

Arena Data har inngått avtale med Tealium om å levere deres produkter i Norge. Et av de viktige produktene her er Tealium iQ TMS, en løsning som effektivt styrer alle dine script, tagger og målinger. Tealium hadde en presentasjon om sin TMS løsning på vår konferanse Webanalyse 2015 i januar i år, og vi har nå tre sertifiserte rådgivere som er eksperter på Tealium og målestrategi.

Tealium iQ TMS brukes til publisering av alle script og tagger. Man legger inn script og konverteringspunkter. Mens det kan ta uker og måneder å få tak i en IKT-ressurs til å legge inn en måling eller et script, er dette noe vi i Arena kan sette opp på timer for de av våre kunder som har TMS.

Markedsføring med TMS

Dersom du investerer i markedsføring er det ekstra gunstig med et TMS. Da kan du legge alle script inkl Adform og andre målesystemer inn i TMS-løsningen, og så vil målepunktene automatisk leveres til alle de aktuelle målesystemene. I dag støtter Tealium alle de store leverandørene av måling og script, med mer enn 750 leverandører, dvs. produkter du kan legge inn script og tagger for automatisk.

Last ned vår brosjyre om Tealum iQ.

Kontakt oss for et møte om digital strategi og TMS!