Google Adwords

Driv relevant trafikk til ditt nettsted med Google Adwords

Google AdWords Certified Partner - ArenaAdWords er Google sitt annonsesystem, der man byr på annonseplass koblet til spesifikke søkeord. Annonsører kan dermed nå alle som søker etter deres produkter eller tjenester.

Annonsene er ofte referert til som sponsede lenker. Google AdWords annonser vises som en sponset lenke i høyremargen av søkeresultatet på Google. Google vektlegger også relevans og disse annonsene vises i en ramme over søkeresultatet. Du betaler da gjerne mindre per klikk enn de i høyremargen, siden landingssidene du sender de besøkende til er veldig relevante i forhold til søkeord eller søkeuttrykk.

Øk omsetningen

Google AdWords - ArenaArena hjelper til med utformingen og strategi for økt salg med AdWords. Med vår hjelp kan du automatisere prosessene og optimalisere kampanjene underveis. Annonser med dine søkeord og uttrykk mot definerte målgrupper vil øke konverteringsraten. Arena er Google AdWords Certified Partner og gir deg ekspertkompetanse innenfor fagfeltet.

Effektiv markedsføring med AdWords

  • Økt synlighet i Google for dine produkter og varemerke
  • Driv relevant trafikk til ditt nettsted for økt konvertering
  • Finn optimale søkeord og tekster som fungerer for ditt nettsted
  • Opplæring i bruk av AdWords med verktøyet AdWords Editor med et enklere brukergrensesnitt og lettere å administrere mange kampanjer og søkeord
Kontakt Arena for hjelp med Google AdWords Kontakt oss for opplæring i Google AdWords

Mer informasjon om Google AdWords

Andre Google Verktøy vi tilbyr rådgivning på