GA_banner2_1

Google Analytics Blogg

Google Analytics (GA) er verdens mest brukte analytiske verktøy. GA er i konstant utvikling, og vi gir deg siste oppdatering på verktøy og faget. Har du for eksempel sjekket ut alle tilleggsprogrammer som er lurt å bruke sammen med Google Analytics?
Les mer på vår GA blogg!

GA_banner2_1

Universal Analytics

Google Universal Analytics (GUA) er ny type måling fra Google Analytics. Dette scriptet vil erstatte det klassiske GA scriptet etterhvert. Les mer om hvordan dettte vil påvirke din nettside. Og burde du kanskje bytte nå? Og hvordan gjør man det?

Les mer!

GA_banner2_3

Kurs

Våre kurs er i like mye endring som Google Analytics selv. Vi holder tritt med den utviklingen som skjer på verktøyet og innen faget. Våre kurs er spesialtilpassede for å få best utnyttelse av verktøy gjennom lang erfaring og «best practice».

Les mer!

GA_banner2_4

Rådgivning og konsulenttjenester

9 av 10 GA installasjoner er satt opp feil og mangelfult. Våre analytikere vil sikre at din installasjon er korrekt satt opp. Ved å bruke våre analytikere, vil du være trygg på at du får servert korrekt analyse og korrekt installasjon av script og måling av din nettside.
Les mer!

Verktøy: