Google Analytics Blogg

Google Analytics blogg

Denne bloggen vil inneholde oppdateringer innen webanalyse og Google Analytics. Vi kommer til å følge utviklingen til Google Analytics, samt gi deg oppdateringer som vi som Google Analytics Certified Partner kun kan gi deg. Vi kommer til å være tidlig ute med å gi deg oppdateringer, nyheter direkte fra Mountain View, California, slik at du som er opptatt av Google Analytics, alltid vil være oppdatert med siste nytt.

Google Analytics har en egen Google Analytics Blogg, og vi kommer til å reposte noen utdrag fra denne bloggen fra tid til annen, for å kunne gi noen av innleggene oversatt til norsk.

Denne Google Analytics bloggen er ment til å være senter for diskuksjon, nyheter, artikler for deg som er interessert i Google Analytics. På den måten håper vi at vi kan bidra til økt interesse og forståelse for faget og for verktøyet Google Analytics.

Følg denne Google Analytics Blogg for å kunne være oppdatert med det siste innen Google Analytics, og meld deg gjerne på nyhetsbrevet for å kunne være tidlig oppdatert med det siste som skjer. Våre eksperter vil jevnlig poste både her på bloggen og gjennom nyhetsbrev om ting som kommer, som er i pipeline hos Google, samt interne verktøy, leksjoner, artikler for å kunne gi deg innsikt tidlig og la deg som interessert få mulighet til å være tidlig oppdatert.

Tips og triks i bruk av Google Analytics

Tips og triks

Når man jobber en del med Google Analytics så finner man ut at det er ikke alt som blir dekket av Google Analytics, hverken i rapporter eller i visualisering. Det er derfor hensiktsmessig å lage skreddersydde rapporter, skreddersydde segmenter og til og med kanskje hente ut data inn i et eget excel ark for å generere trendgrafer. Jeg skal vise kort noen små enkle triks som vil gjøre utnyttelsen av Google Analytics enda bedre.

Les mer »


Side 1 av 29123451020...Last »