Google Universal Analytics

Google Universal Analytics

Google Universal Analytics

Ny måte å måle på

Google Analytics har skrevet om sitt målescript fulltstendig. Konsekvensen er et raskere og mye mer funksjonelt script som gir deg som kunde mulighet til å måle online og offline.

  • Ny metode for innsamling av data
  • Forenklet konfigurasjon av funksjoner
  • Tilpassede dimensjoner og beregninger
  • Sporing av flere plattformer

Les mer!

Forskjell fra GA?

Først og fremst er det en helt ny måte å måle på. Ellers er forskjellen stort sett under «panseret». Det er foreløpig ingen ekstra funksjonalitet i selve programmet Google Analytics, men vi regner med å se en utvikling her også etterhvert.

  • Bruker kun 1 cookie
  • Kan måle offline aktivitet over internett

Les mer!

Se Pricegrabbers bruk av Universal Analytics

Hvordan bruke Google Universal Analytics

Det er ingen spesiell oppskrift på hvordan man kan bruke Google Universal Analytics, eller spesielle brukere som bør bruke det. Vi anbefaler de fleste til å legge inn Universal Analytics ettersom dette er den nye script-typen som Google Analytics kommer til å satse på.

Om du allerede har et klassisk Google Analytics script på siden din, så kan du legge til Universal Analytics scriptet uten noen problemer. Vi vil faktisk anbefale deg å bruke begge scriptene for en tid, slik at du ikke mister noe historikk.

Hvilket script bruker du?

Hvis du lurer på hvordan du finner ut hva slags script du har lagt inn, følg denne veiledningen:

Kontakt oss

Trenger du litt veiledning på hvordan du bruker Google Universal Analytics, ta kontakt med oss. Bruk skjemaet under og send oss en epost.

[gravityform id=»11″ name=»Kontakt oss – Leadgenerator» title=»false»]