Webanalyse 2015 agenda

Det holdes egne presentasjoner ved Asker kommune, DNB, Gjensidige, Handelshøyskolen BI, Regjeringen, Tealium, Webtrends og Arena Data.

08:00 – 09:00 REGISTRERING OG KAFFE
09:00 – 09:30 Velkommen. Fra nybegynner til best på web. Erfaringer i det norske markedet.
Bjørnulf Vik, daglig leder og webanalytiker, Arena Data.
Webanalyse er en utgift for de fleste i tidlig fase. Foredraget viser hva vi har erfart hos store og små kunder, og hvordan man kan unngå å gå i de mest vanlige fellene.
09:30 – 10:15 Selvbetjening og webanalyse på Gjensidige.no.
Elise Kristin Sundbye, Gjensidige Forsikring og Stina Korsbøen, Gjensidige Bank.
Hvordan Gjensidige jobber med webanalyse i Bank, Forsikring og Skade, og hvordan de utvikler organisasjonen innen måling og analyse. Eksempler på måling av selvbetjening, dataoverføring til CRM, kampanjemålinger m.m.
10:15 – 10:30 PAUSE
10:30 – 11:00 Nyheter fra Webtrends, inkludert Explore – «webanalyse unlimited».
Tobias Svensson og Christian Ericsson, Webtrends Nordic
Webtrends vil vise siste nytt innen webanalyse, inkludert Webtrends Explore, som er et verktøy for å korrelere data og målinger uten grenser, samt andre nyheter fra Webtrends.
11:00 – 11:30 #NumbersNeverLie
Linn-Tove Vindsnes, Digital Analyse, DNB ASA
DNB har alltid vært opptatt av tall. Tall lyver aldri, men har vi alltid vært like flinke til å lytte på historien bak? Linn-Tove skal fortelle litt om hvordan DNB jobber med de digitale tallene. De faste hendelsene, trendene og overraskelsene.
11:30 – 12:30 LUNSJ
12:30 – 13:15 Optimalisering av kommunale tjenester inkludert Biblioteket.
Øyvind Moen, Nettredaktør, Asker kommune og Ole Kristian Rype, Rådgiver, Asker bibliotek
Dashboards og faste månedsanalyser vil bli presentert. Disse har basis i webmåling, og brukes til å kontinuerlig forbedre brukeropplevelsen på asker.kommune.no.
13:15 – 13:45 The evolution of Tag Management
Lindsay McEwan, General Manager EMEA, Tealium.
Tag management solutions (TMS) now play a foundational role in a sophisticated digital marketing strategy. In this presentation, Lindsay will discuss the benefits of a TMS, the main differences between a free and enterprise version, as well as detail how organisations can build their own marketing cloud through the solution.
13:45 – 14:00 PAUSE
14:00 – 14:30 Behov for statistikk på et innholdsnettsted.
Kristine Brodahl, Seniorrådgiver, DSS, Informasjonsforvaltning, Regjeringen.no.
Erfaringer fra prosjektet med oppgradering av regjeringen.no med restrukturering av innhold og overgang til responsivt design, samt behov for statistikk på et innholdsnettsted.
14:30 – 14:45 Webanalyse ved BI
Yvonne Hansen, Handelshøyskolen BI
Yvonne er digitalsjef ved kommunikasjon og samfunnskontakt, Handelshøyskolen BI. Hun vil snakke om bruk av webanalyse i en fragmentert organisasjon. Handelshøyskolen BI er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning, alt økonomisk overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.
14:45 – 15:00 Webanalyse topp ti
Bjørnulf Vik, daglig leder og webanalytiker, Arena Data.
De ti viktigste sakene man bør kunne noe om innen webanalyse, inkludert personvern, «tag management», kritiske analyser, optimalisering m.m.
15:00 – 17:00 Uformell sammenkomst med enkel servering
Konferansen er ferdig kl 15:00, men siden mange ønsker å snakke uformelt, og det kan bli travelt i pausene, så har vi satt av to timer på slutten av dagen til uformelle samtaler. Vi oppfordrer alle som har tid til å bli igjen etter kl. 15, slik at vi kan løse små og store problemer innen webanalyse…