Webtrends Analytics

Webtrends Analytics er webanalyse for profesjonelle. Webtrends er ledende innen bank, finans, industri og offentlig. Innen finans er det to viktige krav som gjør at Webtrends velges for webanalyse:

  • Sikkerhet
  • Nøyaktige målinger

*Sikkerhet for personlige data og webanalyse er et krav både innen offentlig og finans. Man ønsker ikke at data skal kunne komme på avveie. Hver eneste måling av hendelser på web utført med Webtrends går rett inn i «hvelvet», og vil aldri bli gjort tilgjengelig for noen andre enn den du har autorisert.

*Nøyaktighet i målingene er et absolutt krav når man skal måle presise konverteringsrater og forbedring av markedsføring eller design. Endrer du en knapp eller et spørsmål på din web kan det bety en økning i trafikk eller salg på noen få prosent. En slik liten endring er det ikke mulig å måle med unøyaktige verktøy.

*Webtrends har vært vanskelig å bruke for ikke-profesjonelle, men med det nye
grensesnittet Analytics 10 er alle viktige data lett tilgjengelige. Dette sammen med effektive rapporter for nøkkeltall – KPI-rapporter – gjør at Webtrends også kan brukes av ledelsen, ikke bare av eksperter.Brand on Home Page, Mobile and FacebookWebtrends leveres i dag som tjeneste. Man kan også få Webtrends for
egen installasjon, men ferdig tjeneste velges av de aller fleste. Da kommer rapportene og webanalysen automatisk, uten at du behøver å bruke interne ressurser på teknikk og konfigurering.