Webtrends Explore

Webtrends Explore

Webtrends har lansert den nye løsningen Webtrends Explore. Dette er et produkt som er gratis tilgjengelig for alle som har Webtrends Analytics On Demand. Webtrends Explore er en banebrytende løsning for ad hoc analyse av webdata uten grenser, med alle tilgjengelige data.

Tradisjonelt har slike løsninger vært unøyaktige dvs med sampling/tilpasninger. Webtrends Explore er eksakt, uansett volum.

For eksisterende Webtrends Analytics On Demand-kunder er allerede Webtrends Explore tilgjengelig i dag, med flere måneders data klar til bruk og analyse. Konto må klargjøres for aksess, og data må indekseres i henhold til målestrategi. Dette er en jobb som Arena Data gjør for alle kunder som har Arena hosting-avtale, og dette avtales med hver enkelt konsulent.

“Explore is an excellent addition to Webtrends Analytics…
This tool lets us dive deep into our data and provides us the flexibility to answer important business questions immediately.”

LufthansaSebastian Riedle, Director of Global Online Sales and Mobile Services

 

Kurs

Vi vil holde egne kurs i Webtrends Explore utover våren. Kurs vil bli annonsert via nyhetsbrev og våre nettsider i løpet av mars.

 

Nyttige lenker

 

YouTube