Webtrends webanalyse leveres som en tjeneste – «hosting». Alt du trenger å gjøre er å legge inn et script på sidene du ønsker å måle. Scriptet settes opp av oss, ut fra samtale om hva som skal måles og hvordan. Deretter er det som regel din web-leverandør som tar seg av det å legge inn scriptet. For de aller fleste løsninger på web er dette en enkel operasjon man gjør uten store kostnader.

Trendgraf

Dersom du allerede har en egen installasjon av Webtrends bør du ta kontakt med oss for å bytte til en tjeneste. Kvaliteten på målingene øker med webanalyse via en tjeneste, fordi vi er eksperter på webanalyse
– det er man sjelden i egne eller eksterne IT-avdelinger. Videre får man alltid siste versjon av Webtrends, noe som i seg selv er en garanti for kvalitet og effektive rapporter.

Webtrends har et felles script som brukes over alt, på alle dine sider, domener og eksterne landingsider. Dette tilpasses av oss ved bestilling.
Det er ikke behov for egne modifikasjoner eller tillegg. Når scriptet først er inne har du presise målinger som følger de besøkende fra første til siste klikk, både innen navigasjon, salg, markedsføring, målsetninger, flash, video og andre avanserte hendelser. Derfor brukes Webtrends av profesjonelle.

Dersom du ikke stoler på din nåværende webmåling bør du ta kontakt med oss for en test av Webtrends som en tjeneste. Da vil du straks se kvaliteten og verdien av en slik løsning.